Berge Sag vann pris

Bedrifta i Ølensvåg kjempa med fleire gode kandidatar om prisen som Årets Byggkjøp-medlen i 2008 […]

Bedrifta i Ølensvåg kjempa med fleire gode kandidatar om prisen som Årets Byggkjøp-medlen i 2008 og stakk like godt av med sigeren.
— Dette var veldig kjekt, og overraskande. Men har jobba har og stått på i heile fjoråret, og synest me har fått det bra til. Denne prisen er ein lagsiger, seier butikksjef Frode Haugen ved Berge Sag XL-Bygg som kjeda nå kallar seg.
Haugen fortel at omprofileringa og viser til marknadsundersøkingar om at det nye merkenamnet alt er svært godt kjent i marknaden. Namneendringa betyr at Berge Sag blei den siste vinnaren i Byggkjøp-historia.
Om vinnaren seier juryen at bedrifta I Ølensvåg har svært høg fagleg kompetanse, scorar høgt på kundebehandling, er svært dyktig på gjennomføring av kampanjar. I tillegg har Berge Sag god lønsemd og er en svært god ambassadør for kjeda.