Etne sentrum

Kvifor ikkje venda blikket opp og fram og sjå på dei frodige blomane som prydar […]

Kvifor ikkje venda blikket opp og fram og sjå på dei frodige blomane som prydar sentrum? I lysmaster, på husvegger og rekkverk gjennom heile sentrum ser eg dusinvis med kjemepflotte frodige blomster. I tillegg er det pynta opp med fine kunstverk, flott planta og stelt både på tinghusplenen, utforbi butikkane og nede på kaien. Dyktige folk vatnar, gjødslar, plukkar boss og held alt dette i orden både på dagtid og kveld. Dei gjer ein kjempejobb !! Planter og kunstverk blir lite og ikkje utsette for herverk for dette er er eit sentrum som både ungdommar og voksne vil ha.
Kanskje bør Grannar slutta å leita etter negative ting og heller begynna å fokusera på det positive som skjer i bygdene våre?

O.Tesdal
Etne