Feira med gamle leikar

Ei bunadskledd Audhild Ulland, rektor ved skulen, fortalde elevane noregshistorie frå den siste istida og […]

Ei bunadskledd Audhild Ulland, rektor ved skulen, fortalde elevane noregshistorie frå den siste istida og fram til i dag.
— Eg la ikkje spesiell vekt på tida rundt 1905, den epoken har klassane gått gjennom i forkant av feiringa. Eg tok elevane med på ei kjapp reise gjennom noregshistoria, der eg berre nemnde dei viktigaste hendingane, seier Audhild Ulland.
Kake med 100 fleid. Det same har for øvrig Chris Jespersen. Skånevik er heller ingen skimetropol. Trekløveret sine prestasjonar bør inspirere andre til å satse på langrenn. Bjønar Larsen var ein av dei første gratulantane på Røros.
— Det er berre å ta av seg hatten for det Thomas presterte i helga. Han gjekk rett og slett eit kanonløp. Eg gleder meg til å sjå han i norgescupfinalen i Vadsø, sa Larsen til Grannar. Han kunne reise heim med sjette- og sjuandeplass. I seniorklassen gjorde Chris Jespersen ein flott figur.
Sprengkulda var det store samtaleemnet på Røros søndag. Gradestokken viste mellom 30 og 34 grader søndag morgon. Det førte til at starten blei utsett i nokre timar. I tillegg blei distansane forkorta. Det med tanke på at belastninga skulle bli mindre. Bjørnar Larsen var ein av dei som takla best å gå i sterk kulde.