Laga bråk på utestad

Ein mann frå Haugesund laga bråk og oppførte seg ubehageleg ovanfor andre gjester på ein […]

Ein mann frå Haugesund laga bråk og oppførte seg ubehageleg ovanfor andre gjester på ein utestad i Etne fredag kveld. Bråkmakaren vart fjerna, men dukka opp igjen. Politiet tok deretter hand om mannen, og tok han med til Haugesund, der han vart sett i arresten. Mannen fekk eit førelegg på 4.000 kroner som han v brukte for å få det klart, seier Ulland.
I reint utstyr er Lydloftet forsikra for 400.000 kroner.
— Det dekkar ikkje alt og det er ting som er uerstattelege, som ein miksepult me hadde som det berre finst ein av i Noreg. Men me skal få utstyr til å få eit studio opp og gå, seier Ulland.
Etter det Grannar forstår er ikkje det gamle ungdomshuset fullverdi forsikra. Ungdomslaget er i forhandlingar med forsikringsselskapet.
— Me har ikkje gitt opp og undersøker nærare om me får fullverdi forsikring. Det vil ta si tid, seier Geir Davidsen, leiar i Ungdomslaget Fram. Utover det ønskjer han ikkje å kommentera forsikringa.
Det har ikkje mangla på støtteerklæringar etter brannen, og både Davidsen og Ulland er takksame.
— Eg er imponert over måten folk bryr seg på. Det er rørande og varmande. Det er ei tung sak og me har mista noko kjært, seier Davidsen.
— Me får enormt med sympati og støtteerklæringar frå folk flest, og voldsamt mykje frå bransjen. Me set stor pris på omtanken, seier Ulland.