Modige vindafjordinger

En hver innbygger i kommunen har rett til å slåss for det en mener er […]

En hver innbygger i kommunen har rett til å slåss for det en mener er rett. Det er vitalitet for lokaldemokratiet at vi alltid har innbyggere som tar opp saker i lokalmiljøet som de mener kan bli bedre. Vi som er innbyggernes tillitsvalgte i kommunestyret, må lytte til dem, og ikke avvise dem, med at de tar feil i deres arbeid med å samle inn fakta i saka.
Bare på den måten kan kommunestyret være med på å løse konflikter blant innbyggerne.
Åsmund Kalstveit har et innlegg i Grannar som er på slikt lavmål, at det bare fortjener å havne på Toraneset. Både jeg og mange andre som kjenner deg, ble skuffet over at du hadde latt deg friste til å rive med å legge den vanligvis gode pennen som du er utstyrt med, vekk. Hvis innlegget ditt skal være nivået på debatten blant oss tillitsvalgte i kommunestyret, så er det ikke rart det blir ufred. Men jeg og flere kjenner deg så godt at vi tilgir deg, for vi regner med at det var et engangstilfelle.
Vedtaket som er fattet i kommunestyret står ved lag, men en gjør vedtaket en bjørnetjeneste ved ikke ta kritikken av vedtaket på alvor.
 
Reidar Håvås
Kommunestyre-
representant Ap