Ølen legesenter igjen

Å ha et legesenter med sentralbord som alltid er opptatt, er de fleste ikke tent […]

Å ha et legesenter med sentralbord som alltid er opptatt, er de fleste ikke tent med og sånn bør det heller ikke være. Jeg er en pasient som nesten kan sies å ha to adresser, Vikebygd og Fylkessjukehuset i Haugesund – fra Obsposten til femte-medisinposten.
Denne problemstillingen er tatt opp i Grannar tidligere og hadde et mer utvida referat med bilde, som burde vært nok til å kunne forbedre situasjonen. Jeg har også sendt telefax, som ikkje er blitt lest, til legesenteret.
Skulle så gjerne kommet med en løsning, men så lett er det vel ikkje. Men at noe må gjøres – det er det ingen tvil om – og det snarest!
Hvem som kan og bør løse dette er vel kommunen, så den ansvarlige bør gjøre noe snarest.

Takk og hilsen fra
John R. Hansen,
Vikebygd