Ølen samfunnshus – Folkets hus??

Forskjellige aktører har trekt høgt profilerte norske grupper til bygda. Kan for syns skyld nevne […]

Forskjellige aktører har trekt høgt profilerte norske grupper til bygda. Kan for syns skyld nevne navn som «Return», «Postgirobygget», og nå sist et 80-talls party med «Ten-Tons» og «Stage Dolls».
Dette har vært positive arrangement med relativt god oppslutning, poenget med innlegget er imidlertid styret i Ølen samfunnshus sin dobbeltmoral når det gjeld bruk av huset, og kva de krever i husleige.
Etter den «første» konserten med «Return» stod Marit Eikehaugen fram i Grannar og var overlykkelig for at folk brukte «samlingsplassen» i bygda, samtidig ønska ho seg mange fleire arrangement i framtida. Gjerne på privar initiativ. Husleiga har som kjent, lenge vært kroner 2.100 for ei kvelds-leie av storsalen. Under «Return» konserten krevde de kroner 5.000 i og for seg ein grei pris det. Underteikna blir derimot rimelig provosert når husleiga på de to siste arrangementa er satt til 13.000 enkeltvis. Dette er vel heller eit forsøk på å drepe de private tiltaka på «huset»?
Ikkje rart sentralbanksjefen måtte sette opp renta nyleg, for dette er jo en prisstigning på ikkje mindre enn 519 prosent.
Ser ut som det får holde med bingo og mannekeng i framtida gitt…..!

Inflasjons-hilsen
Tommy Lothe
5580 Ølen

NB! Gjer oppmerksom på at Marit Eikehaugen ikkje har noko med husleiga å gjøre, da ho ikkje lenger er med å trekke i trådane i styret.
Underteikna har heller ingenting med arrangementa å gjøre, innlegget skrives på oppfordring.