Stor framgang for Chris

Det var ein opptur for Chris som ikkje har fått så god uttelling tidligare i […]

Det var ein opptur for Chris som ikkje har fått så god uttelling tidligare i vinter.
21-åringen fekk opp dampen på tampen av fjoråret. Det fungerte bra for den tidlegare juniorverdsmeisteren både i Skallsturennet femte juledag og Strindheim-stafetten på nyttårsaftan. Der var han i aksjon for eit mix-lag. Chris blei nummer 24 i fredagens klassiske renn. I går var det favorittstilarten som stod på ptogrammet. Berre fem av konkurrentane klarte å straffe sluttida på fellesstarten. 54 sekund skilte han og Tore Ruud Hofstad, som har gått mange gode verdscuprenn. Landslagsløparen gjekk inn til favorittsiger i Granåsen.
Chris har trent mykje den siste tida. Det med tanke på å vere best mogleg førebudd til NM i Lillehammer mot slutten av månaden. Stortalentet håpar å gjere ein god figur der. I så fall kan det bli verdscupdeltaking på tampen av sesongen. Sportssjef Bjørnar Håkensmoen ønskjer å la dei beste unggutane konkurrere internasjonalt etter VM. Håkensmoen meiner skiforbundet ikkje har vore flink nok til å la morgondagens menn få internasjonal matching. Chris er glad for at nålauga i alle fall ikkje blir trongare. Han håpar etter kvart å komme med. Jespersen var 34 sekund bak Remi Andersen som blei nummer tre.