Takk til gode hjelpere

Blomsterampler og blomsterkasser skulle tømmes og klargjøres for ny beplantning.  Det var noe gufsete vær […]

Blomsterampler og blomsterkasser skulle tømmes og klargjøres for ny beplantning.  Det var noe gufsete vær og vi av medlemmene som deltok, ble både våte og skitne.  Da får vi invitasjon av Anna Heggebø, som har sitt bosted midt i sentrum, om at alle er velkommen innom på mat og kaffe.  Og en skikkelig hyggestund med deilig hjemmelaget mat ble det for fem av oss som fortsatt var igjen av ryddegjengen.  Anna har også tidligere år åpnet dørene for oss dugnadsfolk, noe som vi setter umåtelig stor pris på.
 Ikke nok med det!  Vi manglet bilhenger for å fjerne 20 bossekker med planteavfall, og Kjell Lothe ble foreslått som en mulig hjelper.  Klart han ville hjelpe, – og dermed fikk vi fjernet alt rusk og rask.  Og det til tross for at han hadde ferie, viste det seg.
 
Så en STOR takk til Anna Heggebø, og Kjell Lothe som stilte opp for oss så elskverdig.
 
Hilsen fra Ølen Forum
v/ryddegjengen