Det tok ikkje lange tida før leiken var i full sving etter at barn og tilsette fekk flytte tilbake i ein splitter ny barnehage i Skånevik måndag. Frå venstre Magnus Sævareid, Salvius Sveluikas og Mathias Rognøy. Bak: Vemund Tveiten og Leon Ribesen.
Foto: Elin B. Øvrebø
Det tok ikkje lange tida før leiken var i full sving etter at barn og tilsette fekk flytte tilbake i ein splitter ny barnehage i Skånevik måndag. Frå venstre Magnus Sævareid, Salvius Sveluikas og Mathias Rognøy. Bak: Vemund Tveiten og Leon Ribesen. Foto: Elin B. Øvrebø

Hoppande glade for nybygg

Borna i Skånevik barnehage er i lykkerus etter å ha tatt i bruk nye lokale.

Dette kan du lesa meir om i torsdagen papir/eavis. Her finn du også eit stort intervju med Signy Rønnevik, einaste kvinnelege lokale ordførar gjennom tidene.

Dagens Grannar tar lesaren også med til Bjoa der dei feirar skulejubileum, til Sandeid der isen ligg historisk tjukk, og til Vikebygd der ei 18 år gamal jente er i ferd med å ta førarkort for store vogntog.

Me har også tatt ein prat med det unge idrettstalentet Øystein Ekrheim frå Etne som  har gått hovudlandsrenn på ski.