Samlingslaget. Bak frå venstre: Kurt Helgesen (hovudtrenar), Emil Haugland Rønnevik, Reidar Austrheim, Ola Stokka, Gustav Stople, Oskar Helgesen, Erlend Matre, Egil Moe (ass.trenar), Bjørn Ove Helgesen (trenar). Framme frå venstre: Alexsander Stene Krogh, Jone Rørtveit, Frank Stople, Tolleiv Helgesen, Viljar Ohm Børretzen, Ådne Kambe, Tore Skaar Toresen, Tobias Haugen Moe Ikkje til stades: Peder Stokka (ass.trener). Foto: Magne Skålnes
Samlingslaget. Bak frå venstre: Kurt Helgesen (hovudtrenar), Emil Haugland Rønnevik, Reidar Austrheim, Ola Stokka, Gustav Stople, Oskar Helgesen, Erlend Matre, Egil Moe (ass.trenar), Bjørn Ove Helgesen (trenar). Framme frå venstre: Alexsander Stene Krogh, Jone Rørtveit, Frank Stople, Tolleiv Helgesen, Viljar Ohm Børretzen, Ådne Kambe, Tore Skaar Toresen, Tobias Haugen Moe Ikkje til stades: Peder Stokka (ass.trener). Foto: Magne SkålnesBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Samarbeid viser igjen

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!