Øyane Asvo AS i Etne er ei relativt stor bedrift med mange tilrettelagde og ordinære arbeidsplassar. Her ein del av dei: Frå venstre i fremste rekkje Sollaug Rafdal Eljarvik, Gro Marie Jespersen, Vanja Mikkelsen, Siv Bente Stople Østbø, Sven Johnny Stake og Trond Espen McDonald Bygland. Bakre rekkje frå venstre Hanna Pawlak (delvis skjult), Kåre Sørheim, Eilif Westerlund, Inge Tjelle, Werner Ørnes, Anne Marit Slåke og Ingrid Lærdal Viland. 
Foto: Jon Edvardsen
Øyane Asvo AS i Etne er ei relativt stor bedrift med mange tilrettelagde og ordinære arbeidsplassar. Her ein del av dei: Frå venstre i fremste rekkje Sollaug Rafdal Eljarvik, Gro Marie Jespersen, Vanja Mikkelsen, Siv Bente Stople Østbø, Sven Johnny Stake og Trond Espen McDonald Bygland. Bakre rekkje frå venstre Hanna Pawlak (delvis skjult), Kåre Sørheim, Eilif Westerlund, Inge Tjelle, Werner Ørnes, Anne Marit Slåke og Ingrid Lærdal Viland. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Jubilant med stor trivsel