Historisk mange har søkt på Helse- og oppvekstfag ved Ølen vgs denne hausten, og for første gong er det to klassar innan denne utdanningsgreina ved skulen. Tonje Strand (framme t.v), Sindre Sydnes og Marte Helgevold er tre av elevane som takka ja til ein skuleplass på helse- og oppvekstlinja i år. Sindre Sydnes er forøvrig einaste guten blant 31 jenter. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Historisk mange har søkt på Helse- og oppvekstfag ved Ølen vgs denne hausten, og for første gong er det to klassar innan denne utdanningsgreina ved skulen. Tonje Strand (framme t.v), Sindre Sydnes og Marte Helgevold er tre av elevane som takka ja til ein skuleplass på helse- og oppvekstlinja i år. Sindre Sydnes er forøvrig einaste guten blant 31 jenter. Foto: Grethe Hopland Ravn

Dobbelt i helsefag

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!