Første del av utbygginga hos Bremnes Seashore sitt settefiskanlegg i Trovåg skal snart vere i drift. Driftsleiar og prosjektleiar for utbygginga, Øyvind Haraldseid, i den nye produksjonshallen på 3.300 kvadratmeter. To litt større står også på utbyggingsplanen fram til 2019. Foto: Jon Edvardsen
Driftsleiar Øyvind Haraldseid hos Bremnes Seashore opplyser at eit trinn to vil bli ferdig planlagt før eit eventuelt klarsignal blir gitt. Her i ein av dei nye hallane. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Gigantanlegg veks opp

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!