Vil satse på paintballsporten. Einar Åge Vae (32) og Jens Inge Holmen (27) starta med paintball for gøy, nå satsar dei på etneklubben og arbeider for at sporten skal bli meir tilgjengelig for alle. Bak dei står delar av ulike hinder frå ein speedbane. Planen om å bygge ein fast bane på tomta er noko usikker, grunna planar om ny vegtrasé som vil hamne der dei i dag trenar.
Foto: Sirianne Vikestad
Vil satse på paintballsporten. Einar Åge Vae (32) og Jens Inge Holmen (27) starta med paintball for gøy, nå satsar dei på etneklubben og arbeider for at sporten skal bli meir tilgjengelig for alle. Bak dei står delar av ulike hinder frå ein speedbane. Planen om å bygge ein fast bane på tomta er noko usikker, grunna planar om ny vegtrasé som vil hamne der dei i dag trenar. Foto: Sirianne VikestadBilde 1 av 7

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Paintball for alle

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!