Vindafjord sitt A-lag etter å ha tatt to poeng i serieopninga mot Etne i sesongen 1977. Det var motstandaren som tok leiinga ved Ingvar Gjærde, men to mål av Toralf Stople sørgde for siger til heimelaget i Vikedal. Bak f.v. Per Ivar Ertresvåg, Knut Furseth, Toralf Stople, Arne Svandal, Egil Holte og Olav Omvik. Framme f.v. Nils Tokheim, Frank Abelseth, Magnus Stople,  Erik Havrevoll og Magne Inge Vårvik.
Foto: Vindafjordingen
Vindafjord sitt A-lag etter å ha tatt to poeng i serieopninga mot Etne i sesongen 1977. Det var motstandaren som tok leiinga ved Ingvar Gjærde, men to mål av Toralf Stople sørgde for siger til heimelaget i Vikedal. Bak f.v. Per Ivar Ertresvåg, Knut Furseth, Toralf Stople, Arne Svandal, Egil Holte og Olav Omvik. Framme f.v. Nils Tokheim, Frank Abelseth, Magnus Stople, Erik Havrevoll og Magne Inge Vårvik. Foto: VindafjordingenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Ballen har rulla i 50 år

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!