Det er tillitsvalt i Skånevik og Ølen kraftlag (SØK), Espen Årvik sin tur til å stilla som streikevakt ved SØK sitt bygg i Ølen. Felles møtetid har kollegaane likevel kvar dag. F.v: Kjell Larsen, Kåre Langeland, Daniel Hornenes, Svein Myklebust, Josef Skålnes, Tor Even Pedersen, Jørn Thorstad, Roy Molns, Siv Helen Ribesen og Harry Strøm. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
Det er tillitsvalt i Skånevik og Ølen kraftlag (SØK), Espen Årvik sin tur til å stilla som streikevakt ved SØK sitt bygg i Ølen. Felles møtetid har kollegaane likevel kvar dag. F.v: Kjell Larsen, Kåre Langeland, Daniel Hornenes, Svein Myklebust, Josef Skålnes, Tor Even Pedersen, Jørn Thorstad, Roy Molns, Siv Helen Ribesen og Harry Strøm. Foto: Grethe Hopland Ravn

I streik for kviledagar

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!