Då Johne Stødle blei ordinert i går, var det mange prestar til stades i Stødle kyrkje. Bak f.v.: Randi Stødle French, Sigurd Stødle, Maria Bjørndal Lervik, Sjur Isaksen, Prost Sven Arne Theodorsen, Prost Erik Haualand og Anne Jorunn Lindevik. Framme f.v.: Johne Stødle, biskop Halvor Nordhaug og sokneprest Per Hjemdal.
Foto: Elin Lothe Haga
Då Johne Stødle blei ordinert i går, var det mange prestar til stades i Stødle kyrkje. Bak f.v.: Randi Stødle French, Sigurd Stødle, Maria Bjørndal Lervik, Sjur Isaksen, Prost Sven Arne Theodorsen, Prost Erik Haualand og Anne Jorunn Lindevik. Framme f.v.: Johne Stødle, biskop Halvor Nordhaug og sokneprest Per Hjemdal. Foto: Elin Lothe HagaBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Stødle valte Stødle

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!