I år vert det jul i Hakkebakkeskogen 3. desember i Sandeid. Med kulissar og kostymer så smått på plass, er det vorten fart på øvingane, Frå venstre: regissør Jostein Apeland, bak: Anne Skeie (10), Monica S. Endresen, framme: Jenny Eikemo Årak, Kaja Skjold Stensland (10), Siren Stople Enge (10), Silje Stueland Larsen (8), Olve Birkeland (11), Thelma V. Reimers (12), Siren Vårvik Matre (11), Theodor V. Reimers (9), Dag André Apeland Skarpeid (9) og Tuva Roa (11). 
Foto: Elin Lothe Haga
I år vert det jul i Hakkebakkeskogen 3. desember i Sandeid. Med kulissar og kostymer så smått på plass, er det vorten fart på øvingane, Frå venstre: regissør Jostein Apeland, bak: Anne Skeie (10), Monica S. Endresen, framme: Jenny Eikemo Årak, Kaja Skjold Stensland (10), Siren Stople Enge (10), Silje Stueland Larsen (8), Olve Birkeland (11), Thelma V. Reimers (12), Siren Vårvik Matre (11), Theodor V. Reimers (9), Dag André Apeland Skarpeid (9) og Tuva Roa (11). Foto: Elin Lothe HagaBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Unge på scenen i Sandeid

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!