Det vart førsteplass til Etne karateklubb i den opne konkurransen i karate kyokushin  i Glasgow i helga. Ingen tukta Hans Kristian Havreberg som var øvst på pallen, og Beathe Hegerland tok ein fjerdeplass. Havreberg vann alle kampane sine på ein overbevisande måte. Det gjorde også Hegerland, men ho tapte i den siste kampen sin. Det var god internasjonal deltaking på stemnet, men deltakarar frå Sverige, Nederland, Irland og frå heile Storbritannia. På bildet Hans Kristian Havreberg, Geir Havreberg og Beathe Hegerland. Foto: Privat
Det vart førsteplass til Etne karateklubb i den opne konkurransen i karate kyokushin i Glasgow i helga. Ingen tukta Hans Kristian Havreberg som var øvst på pallen, og Beathe Hegerland tok ein fjerdeplass. Havreberg vann alle kampane sine på ein overbevisande måte. Det gjorde også Hegerland, men ho tapte i den siste kampen sin. Det var god internasjonal deltaking på stemnet, men deltakarar frå Sverige, Nederland, Irland og frå heile Storbritannia. På bildet Hans Kristian Havreberg, Geir Havreberg og Beathe Hegerland. Foto: Privat

Førsteplass til Havreberg

Det vart førsteplass til Etne karateklubb i den opne konkurransen i karate kyokushin i Glasgow i helga. Ingen tukta Hans Kristian Havreberg som var øvst på pallen, og Beathe Hegerland tok ein fjerdeplass. Havreberg vann alle kampane sine på ein overbevisande måte. Det gjorde også Hegerland, men ho tapte i den siste kampen sin. Det var god internasjonal deltaking på stemnet, men deltakarar frå Sverige, Nederland, Irland og frå heile Storbritannia. På bildet Hans Kristian Havreberg, Geir Havreberg og Beathe Hegerland.