Statens vegvesen skal sjå på alle tre overgangane for fotgjengarar på E134 i Ølen sentrum. Gangfeltet ved rådhuset er mellom bilane på bildet. Her er det venta større ferdsel når det nye fortauet opp til bygget for ambulanse, brann og legekontor blir ferdig. Fleire kommunale etatar har fått plass i denne delen av sentrum, og dermed også større pågang av «kundar». 
Foto: Jon Edvardsen
Statens vegvesen skal sjå på alle tre overgangane for fotgjengarar på E134 i Ølen sentrum. Gangfeltet ved rådhuset er mellom bilane på bildet. Her er det venta større ferdsel når det nye fortauet opp til bygget for ambulanse, brann og legekontor blir ferdig. Fleire kommunale etatar har fått plass i denne delen av sentrum, og dermed også større pågang av «kundar». Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 4

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Kjende problemområde i fokus

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!