Hundeustillinga i Skakkehallen var ei god anledning for mange stolte hundeeigarar å vise fram bestevenen sin. Dvergschnauzeren Kompis på fem månedar var heilt fersk i gamet, men gjekk rett til topps i sin klasse. Her med stolt eigar Anne Karin Nøkland Berge. 
Foto: Elin Lothe Haga
Hundeustillinga i Skakkehallen var ei god anledning for mange stolte hundeeigarar å vise fram bestevenen sin. Dvergschnauzeren Kompis på fem månedar var heilt fersk i gamet, men gjekk rett til topps i sin klasse. Her med stolt eigar Anne Karin Nøkland Berge. Foto: Elin Lothe HagaBilde 1 av 5

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Kompis blant mange venner