Gode historier på brua på Veteranskipet MS «Sunnhordland». Frå venstre Kjartan Innbjo, Ingebjørg Innbjo, Nils Terje Oma, Elin Arianson, overstyrmann Olav Åsheim, Astrid Johannessen, Tor Johannessen og Sigmund Tveit. 
Foto: Jon Edvardsen
Gode historier på brua på Veteranskipet MS «Sunnhordland». Frå venstre Kjartan Innbjo, Ingebjørg Innbjo, Nils Terje Oma, Elin Arianson, overstyrmann Olav Åsheim, Astrid Johannessen, Tor Johannessen og Sigmund Tveit. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Mimra om svunne tider

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!