Kenneth Karlsen (i midten) måtte konstatere at Frp ikkje nådde fram med sine krav i striden om PLO-planen i Etne. Bildet er frå diskusjonen i gruppeleiarmøtet kor ein forsøkte å lande eit forslag alle kunne stå bak - utan hell. På bildet er også Ingemund Berge (KrF, t.v.), Knut Erik Ebne (Uavhengig), Jostein Osnes (V),  Lars Olav Bergsvåg (H), Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim (Sp) og ordførar Siri Klokkerstuen (Ap).
FOTO: TORSTEIN NYMOEN
Kenneth Karlsen (i midten) måtte konstatere at Frp ikkje nådde fram med sine krav i striden om PLO-planen i Etne. Bildet er frå diskusjonen i gruppeleiarmøtet kor ein forsøkte å lande eit forslag alle kunne stå bak - utan hell. På bildet er også Ingemund Berge (KrF, t.v.), Knut Erik Ebne (Uavhengig), Jostein Osnes (V), Lars Olav Bergsvåg (H), Mette Heidi Bergsvåg Ekrheim (Sp) og ordførar Siri Klokkerstuen (Ap). FOTO: TORSTEIN NYMOEN

I mål med PLO-plan

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!