• Bilete 1 av 4 - Anne-Sofie Knutsen (76) hadde ein kjekk tur rundt Blikrabygda med Etne og Vindafjord motorklubb i ein flott Cadillac frå 1957, serie 62. FOTO: SIRANNE VIKESTAD

  • Bilete 2 av 4 - Birger Magne Agasøster hjelper Lars K. Staurland inn i veteranbilen sin. Bilturen den bilinteresserte 88-åringen komme i prat om gamle dagar. Ei kjekk oppleving for både sjåfør og passasjer.

  • Bilete 3 av 4 - Rasmus Tore Stople (49) synest det er eit flott initiativ av motorklubben å ta med dei eldre på tur. Anbjørn Stople (88) kunne ikkje vore meir einig, og storkoste seg i den flotte amcaren.

  • Bilete 4 av 4 - Nils Eidhammer frå Vats og Ingeborg Øen frå Vaka tok turen heilt til Åkrafjordtunet, saman med hjelpepleiar Jasmina og skrøyt av flott biltur innover. Mykje hadde endra seg langs vegen, synest dei.

Mimra i Cadillac

Etne og Vindafjord motorklubb inviterte Vindafjordtunet og Ølen omsorgssenter til biltur. Det enda med sju fulle veteranbilar på veg til Åkrafjordtunet, med mykje lått og mimring om gamle dagar.

av Sirianne Vikestad

Etne og Vindafjord motorklubb inviterte Vindafjordtunet og Ølen omsorgssenter til biltur. Det enda med sju fulle veteranbilar på veg til Åkrafjordtunet, med mykje lått og mimring om gamle dagar.