Alle småspeidarane frå Skjold var på førstereis.
 Hanne Haraldseid, Thea Søvold, Karoline Skjold, Lone Evjen Kallevik,Eline Sørhus,Fride Evjen Kallevik,Vilde E. Kallevik, Line Volden Hjortland, Håvard Moe Skattkjær, Bjørn-Marcus Kristiansen, Erlend Hauge Moe, Kjersti Sanvik, Simen Nesheim Bakke, Tore Langeland, Rut Gøri Mangrud og far/leiar Oddbjørn Mangrud.
Alle småspeidarane frå Skjold var på førstereis. Hanne Haraldseid, Thea Søvold, Karoline Skjold, Lone Evjen Kallevik,Eline Sørhus,Fride Evjen Kallevik,Vilde E. Kallevik, Line Volden Hjortland, Håvard Moe Skattkjær, Bjørn-Marcus Kristiansen, Erlend Hauge Moe, Kjersti Sanvik, Simen Nesheim Bakke, Tore Langeland, Rut Gøri Mangrud og far/leiar Oddbjørn Mangrud.Bilde 1 av 11

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Spennande for speidarar

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!