Jentene tar seg eit pust i bakken, før trenar Sindre Tjelmeland set dei i arbeid att. Bak f.v.: Oda Bakkedal (10), Marie Handeland (8), Hanne Heggebø (9), Emma Rørtveit (8), Marie Kaldheim (9), Hanna Haraldseid (9) og Tuva Steinsland (10). Framme f.v: Milla Tvedt-Steinstø (9), Mie Berge Ljosnes (9), Karoline Skjold (9), Minna Molnes Nielsen (9), Signe Rullestad (9) og Julie Håheim (9). Foto: Sirianne Vikestad
Jentene tar seg eit pust i bakken, før trenar Sindre Tjelmeland set dei i arbeid att. Bak f.v.: Oda Bakkedal (10), Marie Handeland (8), Hanne Heggebø (9), Emma Rørtveit (8), Marie Kaldheim (9), Hanna Haraldseid (9) og Tuva Steinsland (10). Framme f.v: Milla Tvedt-Steinstø (9), Mie Berge Ljosnes (9), Karoline Skjold (9), Minna Molnes Nielsen (9), Signe Rullestad (9) og Julie Håheim (9). Foto: Sirianne VikestadBilde 1 av 6

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Lærerikt og nye venner

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!