Folk i Vikedalsdalen ventar framleis på at hengebrua skal kome opp igjen, og no har ordføraren lova grendeutvalet i Vikedal å gripe fatt i saka igjen. Kommunen har brukt nesten halvparten av forsikringssummen utan at det har resultert i noko. Bjørn Kjetil Skipevåg, Karine Anette Orset Klæboe med sonen Anders, og Gunnbjørg Aarekol er blant dei som saknar brua som bind dalen saman. Arkivfoto: Jon Edvardsen
Folk i Vikedalsdalen ventar framleis på at hengebrua skal kome opp igjen, og no har ordføraren lova grendeutvalet i Vikedal å gripe fatt i saka igjen. Kommunen har brukt nesten halvparten av forsikringssummen utan at det har resultert i noko. Bjørn Kjetil Skipevåg, Karine Anette Orset Klæboe med sonen Anders, og Gunnbjørg Aarekol er blant dei som saknar brua som bind dalen saman. Arkivfoto: Jon Edvardsen

Øydelagt sidan 2014

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!