Interesserte entreprenørar fekk presentert SKL sine planar for Løkjelsvatn kraftverk. F.v. prosjektleiar Kjetil Heimvik frå SKL, prosjektansvarleg i SKL, Dagfinn Vatne, Joakim Nordberg Svendsby, Svein Magne Stokkevåg, Bjørn Eikeskog (alle frå Veidekke), Halldor Ebne (Skånevikstand Maskinstasjon), Peder Flatebø (Br. Flatebø), Ådne Tendal (Skånevikstrand Maskinstasjon) og Håvard Østrem (Østrem Maskin AS).
FOTO: TORSTEIN NYMOEN
Interesserte entreprenørar fekk presentert SKL sine planar for Løkjelsvatn kraftverk. F.v. prosjektleiar Kjetil Heimvik frå SKL, prosjektansvarleg i SKL, Dagfinn Vatne, Joakim Nordberg Svendsby, Svein Magne Stokkevåg, Bjørn Eikeskog (alle frå Veidekke), Halldor Ebne (Skånevikstand Maskinstasjon), Peder Flatebø (Br. Flatebø), Ådne Tendal (Skånevikstrand Maskinstasjon) og Håvard Østrem (Østrem Maskin AS). FOTO: TORSTEIN NYMOENBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

SKL på tilbodssida

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!