Klar for trening. Framme frå venstre: Madelen Jacobsen Harboe og Prins, Emma Mills og Kaos, Ingerid Lærdal og Stella, Elise Hundseid Dahlberg og Chicka, Sofie Gjerde og Kita. Bak frå venstre: Malin Becker og Milo, Synnøve Matre, Fride Evjen Kallevik og Indi, Tale Asbjørnsdotter Skjensvoll og Leo, Elisabeth Vae Haaland.
Foto: Irene Mæland Haraldsen
Klar for trening. Framme frå venstre: Madelen Jacobsen Harboe og Prins, Emma Mills og Kaos, Ingerid Lærdal og Stella, Elise Hundseid Dahlberg og Chicka, Sofie Gjerde og Kita. Bak frå venstre: Malin Becker og Milo, Synnøve Matre, Fride Evjen Kallevik og Indi, Tale Asbjørnsdotter Skjensvoll og Leo, Elisabeth Vae Haaland. Foto: Irene Mæland HaraldsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Populært agilitykurs

Har du kun digitalt abonnement – logg inn her!