• Bilete 1 av 4 -

  • Bilete 2 av 4 - Til slutt gjekk alt bra, skjegget kom på plass og det vart duka for stor nissefest i Nisseland. Foto: Kristina Haugen Moe

  • Bilete 3 av 4 - Det var mykje fin song og dans i stykket. F.v. Marte Bakke Eikeland i rolla som Karoline, Emil Tysnes Andersen som Onkel Per, og Anne Skeie i rolla som Petter. Foto: Kristina Haugen Moe

  • Bilete 4 av 4 - Kjempenøgde etter premieren var dei som stod for regien. Jostein Apeland og Vibeke Selvaag Løhaugen, saman med Annbjørg Falkeid som spelte ekspedisjonssjefen. Foto: Kristina Haugen Moe

Applaus for nissesprell

Tradisjonen tru stod mange unge og nokre litt eldre nissar på scena klare for det fjerde året med Putti Plutti Pott i Sandeid samfunnshus. Med Vegard Holthe Owe på berre ti år i hovudrolla var det duka for mykje latter og nissesprell.

av Kristina Haugen Moe

Tradisjonen tru stod mange unge og nokre litt eldre nissar på scena klare for det fjerde året med Putti Plutti Pott i Sandeid samfunnshus. Med Vegard Holthe Owe på berre ti år i hovudrolla var det duka for mykje latter og nissesprell.