• Den store vinterfesten samlar søskenflokken som opphavleg kjem frå Ølensvåg. Tradisjonen starta for 20 år sidan då Vidar Berge (48) (t.h) flytta til Markhus. Frå venstre Hanne Lise B. Fosse (45), Lars Arne Berge (50), Stig Arild Fosse (44) og Brit Synnøve Fosse Berge. Foto: Sirianne Vikestad
    Bilde 1 av 6 - Den store vinterfesten samlar søskenflokken som opphavleg kjem frå Ølensvåg. Tradisjonen starta for 20 år sidan då Vidar Berge (48) (t.h) flytta til Markhus. Frå venstre Hanne Lise B. Fosse (45), Lars Arne Berge (50), Stig Arild Fosse (44) og Brit Synnøve Fosse Berge. Foto: Sirianne Vikestad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Festleg samkome i vintermørket