• Mona Lill Hundseid sin karakter hudflettar karakteren til Magne Skålnes etter at sjalusien hans tar overhand og han viser sitt sanne andlete i sitt forhold med kjærasten i musikalen, spelt av Gun Rakel Jarmer. F.v: Henriette Prytz, Magne Skålnes, Gunn Rakel Jarmer, Mona Lill Hundseid, Carolina Jaakkimainen, Hilde Margrethe Owe og Karoline Taraldsøy. Foto: Sirianne Vikestad
    Bilde 1 av 6 - Mona Lill Hundseid sin karakter hudflettar karakteren til Magne Skålnes etter at sjalusien hans tar overhand og han viser sitt sanne andlete i sitt forhold med kjærasten i musikalen, spelt av Gun Rakel Jarmer. F.v: Henriette Prytz, Magne Skålnes, Gunn Rakel Jarmer, Mona Lill Hundseid, Carolina Jaakkimainen, Hilde Margrethe Owe og Karoline Taraldsøy. Foto: Sirianne Vikestad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Imponerte på scenen