Unge og interesserte matelevar. Ryfylkekokken Frode Selvaag frå Sandeid viser korleis ein skal laga til kveite. Frtå venstre Karoline Lærdal (4), Alma Blikra (6), barne- og ungdomsarbeidar Linn Dommersnes, Olava Eide (5),Linnea Nordtveit (5), Berit Garatun Helle (3) og Astrid Lærdal (3) gleder seg til å smaka.
Foto: Irene Mæland Haraldsen
Unge og interesserte matelevar. Ryfylkekokken Frode Selvaag frå Sandeid viser korleis ein skal laga til kveite. Frtå venstre Karoline Lærdal (4), Alma Blikra (6), barne- og ungdomsarbeidar Linn Dommersnes, Olava Eide (5),Linnea Nordtveit (5), Berit Garatun Helle (3) og Astrid Lærdal (3) gleder seg til å smaka. Foto: Irene Mæland HaraldsenBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Dei unge fekk testa smakslaukane