• 79 år gamle Tordis Lofthus ( t.v) går på fleire basarar i året. Ho synes det er spennande og ikkje minst sosialt. Òg ho meiner det er viktig å støtte opp om gode formål. Ho sit i godt lag saman med (f.v) Signy Eikanes (91), Erna Nordtveit (80), Aslaug Vårvik (93) og Elbjørg Olsen (78). 
FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
    Bilde 1 av 5 - 79 år gamle Tordis Lofthus ( t.v) går på fleire basarar i året. Ho synes det er spennande og ikkje minst sosialt. Òg ho meiner det er viktig å støtte opp om gode formål. Ho sit i godt lag saman med (f.v) Signy Eikanes (91), Erna Nordtveit (80), Aslaug Vårvik (93) og Elbjørg Olsen (78). FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tente 70.000 på basar