Imponert. Anleggskonsulent Marit Gjersland i skiforbundet trur Fjellstøl kan få ei spennande utvikling med utgangspunkt i det nye arenabygget. i Bakgrunnen ordførar Ole Johan Vierdal og prosjektleiar Lars Olav Larsen.
Foto: Arne Frøkedal
Imponert. Anleggskonsulent Marit Gjersland i skiforbundet trur Fjellstøl kan få ei spennande utvikling med utgangspunkt i det nye arenabygget. i Bakgrunnen ordførar Ole Johan Vierdal og prosjektleiar Lars Olav Larsen. Foto: Arne FrøkedalBilde 1 av 8

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Gåvedryss på Fjellstøl