Stian Hansen (til høgre) og Torstein Vikse har praksisplass på Vindafjordtunet i prosjektet Menn i helse som skal få fleire menn til å bli helsefagarbeidarar. Erfaringane er god og begge vil fullføre til fagbrev i utdanningsløpet for arbeidsledige som er eit samarbeid mellom NAV og kommunane. Einingsleiar Anna Steinsland ved Vindafjordtunet ser gjerne at fleire menn kjem inn i yrket. 
Foto: Jon Edvardsen
Stian Hansen (til høgre) og Torstein Vikse har praksisplass på Vindafjordtunet i prosjektet Menn i helse som skal få fleire menn til å bli helsefagarbeidarar. Erfaringane er god og begge vil fullføre til fagbrev i utdanningsløpet for arbeidsledige som er eit samarbeid mellom NAV og kommunane. Einingsleiar Anna Steinsland ved Vindafjordtunet ser gjerne at fleire menn kjem inn i yrket. Foto: Jon EdvardsenBilde 1 av 2

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Rift om rekrutteringsplassar