Skulefolk frå Vindafjord kommune viste svært godt att under den store IKT-konferansen i Trondheim. Framme frå venstre Anita Jørstad Grindheim og Nils Erik Eide. Neste rekkje frå v, Bjarne Nyvoll, Astrid Førsund, Anne Marte Waage Tveit, Ellen Marie Tveit Tangeraas, Gro Anette Vestre, Jan Ivar Amundsen, Gro Anett Espevoll og Grethe Halvorsen. Bak frå v, Pål Askvig, Ane Eikeland, Målfrid Selvik Årthun, Bjarte Vårvik, Vigdis Igland Handå, May-Lise Johannessen, Tone Andreassen og Even Opsal. Geir Johan Ellingsen var også med på turen til Trondheim, men ikkje til stades då bilete vart teke.
Foto: Vidar Alfarnes
Skulefolk frå Vindafjord kommune viste svært godt att under den store IKT-konferansen i Trondheim. Framme frå venstre Anita Jørstad Grindheim og Nils Erik Eide. Neste rekkje frå v, Bjarne Nyvoll, Astrid Førsund, Anne Marte Waage Tveit, Ellen Marie Tveit Tangeraas, Gro Anette Vestre, Jan Ivar Amundsen, Gro Anett Espevoll og Grethe Halvorsen. Bak frå v, Pål Askvig, Ane Eikeland, Målfrid Selvik Årthun, Bjarte Vårvik, Vigdis Igland Handå, May-Lise Johannessen, Tone Andreassen og Even Opsal. Geir Johan Ellingsen var også med på turen til Trondheim, men ikkje til stades då bilete vart teke. Foto: Vidar AlfarnesBilde 1 av 3

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Tok 20 med til Trondheim