• Bilete 1 av 3 - Det er veldig bra artister her, skryter Carme Barrera og Big Mama Montse frå Barcelona Blues Society, her saman med Skånevik-frelste bluesgjester frå Bergen. I midten Sandra Servoss og Colin Sparrow. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD

  • Bilete 2 av 3 - Line Ullebust, Ragnveig Måge Ullebust og Bjørn Erik Bue blei lokka til Skånevik då dei såg kven som stod på plakaten. Dei kom for å sjå CC Cowboys på fredag. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD

  • Bilete 3 av 3 - CC Cowboys fekk mykje skryt av festivalgjengarane. Dei la vekk instrumenta då dei spela siste låt og let Skånevik-publikummet overta songen på «Kanskje du behøver noen» og takka hjarteleg for den gode stemninga i det fulle storteltet fredag kveld. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD

Bluesfest lokkar langvegsfarande

Carme Barrera og Montserrat Pratdesaba kom heilt frå Spania for å få med seg norske bluesartistar fredag, medan CC Cowboys lokka til seg oddingane.

av Sirianne Vikestad

Carme Barrera og Montserrat Pratdesaba kom heilt frå Spania for å få med seg norske bluesartistar fredag, medan CC Cowboys lokka til seg oddingane.