• — Den dagen du står med septiktanken full og det ikkje er tømemoglegheiter, så hiv du det rett ut i naturen, det er erfaringa eg har gjort med utanlandske sjåførar som yrkessjåfør, seier Alf-Tore Myking. Han meiner at Etne kommune bør tilrettelegge for bubilar ved hovudanlegget i kommunen. 
FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
    Bilde 1 av 4 - — Den dagen du står med septiktanken full og det ikkje er tømemoglegheiter, så hiv du det rett ut i naturen, det er erfaringa eg har gjort med utanlandske sjåførar som yrkessjåfør, seier Alf-Tore Myking. Han meiner at Etne kommune bør tilrettelegge for bubilar ved hovudanlegget i kommunen. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Utfordrar kommunen