• Sissel Stuberg, leiar i BMW MC-klubb Vestlandet trekkjer fram positivitet, flott landskap og godt samarbeid med MC-ensusiast Leif Idar Matre og Yvonne Sandgren i Fugl Fønix som gode grunnar til at Etne vart staden for årets MC-treff i Noreg. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
    Bilde 1 av 6 - Sissel Stuberg, leiar i BMW MC-klubb Vestlandet trekkjer fram positivitet, flott landskap og godt samarbeid med MC-ensusiast Leif Idar Matre og Yvonne Sandgren i Fugl Fønix som gode grunnar til at Etne vart staden for årets MC-treff i Noreg. FOTO: SIRIANNE VIKESTAD
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Viste fram bygdene