• Bilete 1 av 2 - Torhild Skrunes og Frode Grindheim kan fortelja om stor interesse for selskapet sin 55-tommar, med 4K-oppløysing og ein heilt ny touch-funksjon. Foto: Vidar Alfarnes

  • Bilete 2 av 2 - Bjørg Ekornrud kjem frå Etne, men har i fleire tiår jobba internasjonalt i shipping-verda. I sommar starta ho i ny jobb, og sist veke hadde ho ansvar for 55 utstyrsleverandørar på den norske paviljongen under SMM i Hamburg. Foto: Vidar Alfarnes

Stor interesse for stor skjerm

Tidlegare har dei lånt ut produkta sine til store kundar som har vore på SMM. Sist veke var dei sjølve på plass i Hamburg for å vise fram det siste nye av teknologiutvikling på den maritime skjerm-fronten.

av Vidar Alfarnes

Tidlegare har dei lånt ut produkta sine til store kundar som har vore på SMM. Sist veke var dei sjølve på plass i Hamburg for å vise fram det siste nye av teknologiutvikling på den maritime skjerm-fronten.