Vats 94/Skjoldar takkar sitt trufaste publikum for støtta etter at dei berga plassen i 5. divisjon. Foto: MAGNE SKÅLNES
Vats 94/Skjoldar takkar sitt trufaste publikum for støtta etter at dei berga plassen i 5. divisjon. Foto: MAGNE SKÅLNES

Berga plassen

Vats 94/Skjoldar møtte Åkra 2 i kvalik-kampane om å unngå nedrykk til 6. divisjon. Etter at den første kampen i Åkra enda 2-1 til heimelaget, skulle alt avgjerast torsdag kveld på Hatteland Stadion i Vats. Etter ein mållaus førsteomgang, tok det heilt av i andre omgang. Først gjekk Åkra 2 opp til 0-1 rett frå avspark, men heimelaget gav ikkje opp. Etter mål av Einar Nesheim Myhre, Ørjan Grunnaleite og Morten Frøland, vart resultatet i kampen 3-1, og samanlagt 4-3 i Vats 94/Skjoldar sin favør. Dermed unngår Vats 94/Skjoldar nedrykk, og kan gå ein ny sesong i 5. divisjon i møte, saman med naborivalane Ølen og Etne.

Les meir om kampen i måndagens papiravis.