• Då Etne omsorgssenter vart offisielt opna torsdag, delte fungerande rådmann Hilde Aartun Haraldseide (t.v.) og ordførar Siri Klokkerstuen ut blomar til fem som har arbeidd i pleie- og omsorgstenesta i meir enn 40 år: Else Grindheim (t.v.) Martha Mortveit Gravelsæter, Astrid Rullestad, Kirsti Kallestadbakken og Agnes Jorunn Gjerde Opheim .
FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN
    Bilde 1 av 5 Då Etne omsorgssenter vart offisielt opna torsdag, delte fungerande rådmann Hilde Aartun Haraldseide (t.v.) og ordførar Siri Klokkerstuen ut blomar til fem som har arbeidd i pleie- og omsorgstenesta i meir enn 40 år: Else Grindheim (t.v.) Martha Mortveit Gravelsæter, Astrid Rullestad, Kirsti Kallestadbakken og Agnes Jorunn Gjerde Opheim . FOTO: TORSTEIN TYSVÆR NYMOEN
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

— Dette har me venta på i over ti år