• Bilete 1 av 2 - Ølen G19-1 som vart seriemeistrar i 1. divisjon 2018. Bak frå venstre: Willy Johan Grøttem, Johannes Størkersen, Bjørn Tore Lunde, Ingebrigt Aas, Håvard Mannes, Benjamin Landro, Matias Brekkå og Gustav Stople. Framme frå venstre: Erlend Matre, Andreas Lunde, Ragnvald Sørbø, Torbjørn Sande og Anbjørn Dyngeland. Foto: Privat

  • Bilete 2 av 2 - Ølen G15 som vann 1. divisjon i 2018. Bak frå venstre: Sondre Bergsvik Knudsen, Islam Abdalqader, Lars Fredrik Osaland, Geirmund Haaland, Hans Christian Osaland, Benjamin Hole, Casper Kvamen Clausen, Khalil Ibrahim, Fredrik Berge, Jonas Heddeland, Lars Søyland. Framme frå venstre: Lukas Helmstetter, Alexander Kvamme Arefjord, Sindre Sandsgård, Mergim Haxha, Markus Berge, Tor Vee Sandsgård, Deimilis Korenkowas, Ola Vestbø, Thomas Tvedt Haarde, Andreas Lunde. Foto: Privat

Har vunne sine puljar

Både G15 og G19 vann sine 1. divisjonspuljar denne sesongen.

av Magne Skålnes

Både G15 og G19 vann sine 1. divisjonspuljar denne sesongen.