• Bilete 1 av 2 - Skuffar det lokale publikumet. Isák med frontfigur Ella Marie Hætta Isaksen, trommeslagar Aleksander Kostopoulos (t.v.) og produsent Daniel Eriksen kjem likevel ikkje til Etne i desember. FOTO: MADS SUHR PETTERSEN

  • Bilete 2 av 2 - Aslaug Olden Mala skuffa etter at Stjernekamp-vinnaren likevel ikkje kjem til Saloonen i desember. Arkivfoto

Stjernekamp-vinnar braut inngått avtale

Då Ella Marie Hætta Isaksen gjekk av med sigeren i Stjernekamp heiv Aslaug Olden Mala seg på telefonen og booka den nye stjerna til saloonen i Etne. Men nå er spelejobben i Etne byta ut med plateopptak og difor avlyst.

av Irene Mæland Haraldsen

Då Ella Marie Hætta Isaksen gjekk av med sigeren i Stjernekamp heiv Aslaug Olden Mala seg på telefonen og booka den nye stjerna til saloonen i Etne. Men nå er spelejobben i Etne byta ut med plateopptak og difor avlyst.