• Audun Stene (t.v) og Vidar Lund vil dra fram litt av galskapen som starta 26. november 1999, då ein vennegjeng med store ambisjonar om musikkfestivalar stifta Fugl Fønix. I slutten av mai drar dei litt av gnisten fram igjen for å feira jubilanten som i 2019 blir 20 år. Då byr dei nemleg på Fugl Fønix Fest, med både musikk- og kulturinnslag. Foto: Sirianne Vikestad
    Bilde 1 av 3 Audun Stene (t.v) og Vidar Lund vil dra fram litt av galskapen som starta 26. november 1999, då ein vennegjeng med store ambisjonar om musikkfestivalar stifta Fugl Fønix. I slutten av mai drar dei litt av gnisten fram igjen for å feira jubilanten som i 2019 blir 20 år. Då byr dei nemleg på Fugl Fønix Fest, med både musikk- og kulturinnslag. Foto: Sirianne Vikestad
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Feirar med Fønix Fest