• Hilde Selvikvåg overraska publikum på slutten av konserten, då ho tok fram toradaren sin. Dette gjorde ho til ære for Belgtøttene, som var oppvarmingsband. Publikum gav respons med klapp og smil. Lena Nesheim Urdal(9 år, t.v.), Anna Nesheim, Mirian Engelsgjerd og Bente Nesheim Johansen. Foto: Anita Haugland
    Bilde 1 av 9 - Hilde Selvikvåg overraska publikum på slutten av konserten, då ho tok fram toradaren sin. Dette gjorde ho til ære for Belgtøttene, som var oppvarmingsband. Publikum gav respons med klapp og smil. Lena Nesheim Urdal(9 år, t.v.), Anna Nesheim, Mirian Engelsgjerd og Bente Nesheim Johansen. Foto: Anita Haugland
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Viste fram ei ny side