• Denne gjengen var sist saman då Sandeid barneteater sette opp Hakkebakkeskogen i fjor. Nå gler dei seg til sommarteater for første gong. F.v. på greina: Vegard Holthe Owe, Tilda Håheim, Eiril Stople Enge, Silje Stueland Larsen, Hanne Heggebø. Framme f.v.: Jenny Eikemo Årak, Jostein Apeland, Jane Elin Owe og Hedda Kvinnesland. 
Foto: Grethe Hopland Ravn
    Bilde 1 av 2 - Denne gjengen var sist saman då Sandeid barneteater sette opp Hakkebakkeskogen i fjor. Nå gler dei seg til sommarteater for første gong. F.v. på greina: Vegard Holthe Owe, Tilda Håheim, Eiril Stople Enge, Silje Stueland Larsen, Hanne Heggebø. Framme f.v.: Jenny Eikemo Årak, Jostein Apeland, Jane Elin Owe og Hedda Kvinnesland. Foto: Grethe Hopland Ravn
  • For å sjå desse bildene må du ha eit abonnement.

Inviterer til teaterskule i Sandeid