Fellesforslaget i regi av ordførarkoalisjonen fekk fleirtal i formannskapet i dag. Innbyggjarane skal med i prosessen rundt revehalltomta. Synleg rundt bordet: Arne Bergsvåg (Sp), Per Fatland (H), økonomisjef Ove Eidsheim, ordførar Ole Johan Vierdal (Sp), varaordførar Steinar Skartland (KrF), Siv Bente Stople Østbø (Sp), Gerd Kvamme (Frp) og Inga Øverland Apeland (Sp). Foto: Jon Edvardsen
Fellesforslaget i regi av ordførarkoalisjonen fekk fleirtal i formannskapet i dag. Innbyggjarane skal med i prosessen rundt revehalltomta. Synleg rundt bordet: Arne Bergsvåg (Sp), Per Fatland (H), økonomisjef Ove Eidsheim, ordførar Ole Johan Vierdal (Sp), varaordførar Steinar Skartland (KrF), Siv Bente Stople Østbø (Sp), Gerd Kvamme (Frp) og Inga Øverland Apeland (Sp). Foto: Jon Edvardsen

Ølen får eit ord med i laget